GLOEDNIEUW PROGRAMMA WEST- FRIESLAND PLAT

 

Medio Oktober 2018 start West- Friesland Plat met een gloednieuw tournee seizoen, die de groep tot eind Maart 2019 weer kris kras door Noord- Holland zal brengen. Het afgelopen seizoenen waren de succesvolste uit de lange reeks. Met nieuwe gezichten op de planken, bleek de Westfriese humor nog niets aan kracht ingeboet en het publiek genoot dan ook met volle teugen van een ouderwets gezellige avond.
In het nieuwe seizoen presenteert West- Friesland Plat een gloednieuw en zeer aanstekelijk programma, waarin weer alle registers van de West- Friese humor worden opengetrokken. Met als grote voorbeelden Kees Stet, Tante Saar en Cor Steur brengt West- Friesland Plat een humorvoorstelling annu nu, met een flinke knipoog naar de tijden van weleer.
Kees Visser bewees de afgelopen seizoenen, dat hij niet voor niets wordt beschouwd tot “de nieuwe Kees Stet”. Met zijn heerlijke verteltrant en zijn prachtige repertoire weet hij van begin tot eind zijn publiek te boeien. Ook de voordrachten van Marja van Skagen bleken de afgelopen jaren een schot in de roos. Met haar nieuwe voordrachten gaat ze zeker scoren. West- Friesland Plat heeft naast oude vertrouwde gezichten ook nieuwe jonge krachten. Leon Knoin is de jonge, zeer getalenteerde humorist, die de afgelopen jaren doorbrak met zijn “Visserslatoin”. Naast al dit verbale geweld.kan het publiek ook genieten van een handvol heerlijke liedjes door Ferry Knoin en Fred Rootveld. Samen zorgen de leden van West- Friesland Plat voor een verrassende avondvullende voorstelling met een zeer hoog lachgehalte. Mis het niet.
 
Kijk snel op “tourlijst” voor alle voorstellingen in het nieuwe seizoen.